メニュー・予約/Menu・Reservation

電話:06-6964-8683(店長:梅原綾子) お問い合わせフォームはこちら

↓最新情報については店舗公式インスタグラムをご確認ください。 https://www.instagram.com/coorin_utsuwa/

お料理

※別途お通し代として1,100円頂戴します。

おばんざい

  • ポテトサラダ - ¥590
  • セロリのきんぴら - ¥560
  • 万願寺とうがらしの塩昆布 - ¥600
  • 出汁巻き卵 - ¥760
  • 牛すじの土手煮 - ¥890
  • 肉じゃが - ¥780
  • 明石蛸のやわらか煮 - ¥980
  • 旬魚のカルパッチョサラダ - ¥1,100

一品

  • イカしおから - ¥550
  • おぼろ豆腐の冷奴 - ¥680
  • 本日の酒肴 - ¥990
  • 湯葉とチーズのとろり揚げ - ¥870
  • 吉備高原鶏の塩焼き - ¥920
  • 九州産黒毛和牛ステーキ - ¥2,680
  • 神戸ビーフステーキ - ¥4,980

ご飯もの

  • 釜めし (鶏・鯛・季節) - ¥1,280
  • 天丼 - ¥1,280
  • 海鮮丼 - ¥1,500
  • 卵かけご飯 - ¥420
  • おにぎり (炙り梅・塩昆布) - ¥330
  • ぶっかけ冷やしそうめん - ¥980

コース料理

万菜録コース - ¥4,980

前菜、お造り、お椀、天ぷら、魚料理、鶏料理、ご飯・味噌汁、甘味

ちょっと贅沢コース - ¥6,800

前菜、お造り、お椀、一品、天ぷら、魚料理、黒毛和牛料理、ご飯・味噌汁、甘味

神戸ビーフコース - ¥14,800

前菜、お造り、お椀、一品、天ぷら、魚料理、神戸牛ステーキ、ご飯・味噌汁、甘味

お昼のメニュー

お手軽コース - ¥3,300

前菜盛り合わせ、本日のお造り、季節の天ぷら、主菜(鶏肉またはお魚)、ご飯物、汁物、香の物、甘味

ランチコース - ¥4,400

前菜盛り合わせ、本日のお造り、季節の天ぷら、お魚料理、備中高原鶏、ご飯物、汁物、香の物、甘味

お飲み物

ビール

  • 生ビール キリン一番搾り - ¥660
  • びんビール ハートランド - ¥770
  • びんビール アサヒスーパードライ - ¥770
  • ノンアルコールビール キリン グリーンズフリー - ¥480

ウイスキー (ロック・水割・ソーダ割)

  • キリンウイスキー 陸 - ¥580
  • フォアローゼズ - ¥580
  • - ¥580
  • 知多 - ¥980
  • 白州 - ¥1,100
  • 山崎 - ¥1,100
  • 富士 シングルモルト - ¥1,000

チューハイ

  • 氷結 無糖レモン - ¥550
  • レモン / トマト / ゆず / カルピス / グレープフルーツ - 各 ¥580

ジャパニーズジン

  • 翠ジンソーダ - ¥580
  • 六ジンソーダ - ¥780

焼酎 (ロック・水割・ソーダ割)

  • 【麦】二階堂 - ¥480
  • 【麦】入道 - ¥480
  • 【麦】中々 - ¥680
  • 【芋】黒霧島 - ¥580
  • 【芋】かすみそう - ¥580
  • 【芋】三岳 - ¥680
  • 【芋】富乃宝山 - ¥680
  • 【しそ】鍛高譚 - ¥580
  • 【ジャスミン】茉莉花 - ¥580

カクテル

  • カシス (オレンジ / ウーロン / ソーダ) - 各 ¥650
  • ピーチ (オレンジ / ウーロン / ソーダ) - 各 ¥650
  • シャンディガフ / レッドアイ / 赤ハイ - 各 ¥680

果実酒 (ロック・水割・ソーダ割)

  • 濃厚梅酒 - ¥650
  • もも / ゆず / みかん - 各 ¥680

日本酒

  • 菊正宗 (一合) - ¥680
  • その他スタッフにお尋ねください。

ソフトドリンク

  • ウーロン茶 / コーラ / ジンジャーエール / オレンジジュース / グレープフルーツジュース / トマトジュース / ジャスミン茶 - 各 ¥480

ワインリスト

グラスワイン

  • モンド デル ヴィーノ ジャコンディ ロッソ (赤) - ¥600 (税込 ¥660)
  • モンド デル ヴィーノ ジャコンディ ビアンコ (白) - ¥600 (税込 ¥660)
  • スプリッツァー (白ワイン × ソーダ) - ¥600 (税込 ¥660)

ボトルワイン (スパークリング)

  • ルネ ラフランス ブリュット - ¥2,500 (税込 ¥2,750)
  • カッシェロ デル ディアブロ デビルズ ブリュット - ¥3,800 (税込 ¥4,180)
  • ピエール・ブレヒト クレマン・ダルザス ブラン ブリュット - ¥4,500 (税込 ¥4,950)
  • グザヴィエ アレクサンドル ler ブリュット ナチュール - ¥13,000 (税込 ¥14,300)
  • ヴーヴ・クリコ イエローラベル ブリュット - ¥15,000 (税込 ¥16,500)
  • グザヴィエ アレクサンドル ブリュット ブラン・ド・ブラン - ¥18,000 (税込 ¥19,800)

ボトルワイン (赤)

  • キューザ グランデ モンテプルチアーノ - ¥2,500 (税込 ¥2,750)
  • シャトー レ・セット・シェーヌ - ¥3,000 (税込 ¥3,300)
  • エル カスティーリャ シラー - ¥3,500 (税込 ¥3,850)
  • 山梨マスカット・ベリーA - ¥4,500 (税込 ¥4,950)
  • ブルゴーニュ レ・メ・グラパン ジャン・シャルル・ファゴ - ¥6,500 (税込 ¥7,150)
  • バローロ フラッテリ ジャコーザ - ¥8,800 (税込 ¥9,680)
  • シャトー ラトゥール デュ・パン・フィジャック - ¥18,000 (税込 ¥19,800)

ボトルワイン (白)

  • ボルサオ カンポ・カスティージョ ブランコ - ¥2,500 (税込 ¥2,750)
  • シャトー マルティノン ブラン - ¥3,500 (税込 ¥3,850)
  • 山梨甲州 - ¥4,500 (税込 ¥4,950)
  • グエリエリ・リッツァルディ ソアーヴェ・クラッシコ - ¥5,000 (税込 ¥5,500)
  • クロ デ リュンヌ リュンヌ ダルジャン - ¥6,500 (税込 ¥7,150)
  • シャブリ ler モンマン クリストフ・パトリス - ¥8,800 (税込 ¥9,680)
  • ムルソー ドメーヌ ポシャール - ¥18,000 (税込 ¥19,800)
実際のメニューをご覧になりたい方はこちら

店舗情報

年中万菜録 空輪 - Coorin / Utsuwa

住所 〒557-0003 大阪府大阪市西成区天下茶屋北1丁目5−1

アクセスマップ(Google Maps)はこちら

営業時間:17:00~23:00 / L.O. 22:00 ※ランチは予約制(12時−15時) 日曜定休 席数:40席
↓Please check the official store Instagram for the latest information. https://www.instagram.com/coorin_utsuwa/

FOOD MENU

※ A compulsory appetizer (seating charge) of ¥1,100 will be charged per guest.

MEAT DISHES

  • Kyushu Wagyu Beef Steak - ¥3,680
  • Kobe Beef Steak (100g) - ¥4,980
  • Sukiyaki (Japanese Hot Pot) - ¥2,880
  • Additional Beef For Sukiyaki - ¥1,980
  • Grilled Kibi Highland Chicken (Salted) - ¥920

FISH & SEAFOOD

  • Assorted Sashimi (Raw Fish) - ¥1,980
  • Assorted Tempura - ¥1,580
  • Grilled Seasonal Fish - ¥1,380
  • Simmered Seasonal Fish - ¥1,380
  • Octopus from Akashi (Boiled with Soy Sauce) - ¥980
  • Seasonal Fish Carpaccio Salad - ¥1,100

VEGETABLES & SIDES

  • Tempura of Yuba (Tofu Skin) and Cheese - ¥870
  • Rolled Omelet with Dashi Broth - ¥760
  • Sauteed Celery with Soy Sauce - ¥560
  • Manganji Peppers with Salted Kelp - ¥600
  • Chilled Tofu with Toppings - ¥680

RICE & NOODLES

  • Kamameshi - Iron Pot Rice (Chicken / Sea Bream / Seasonal) - ¥1,280
  • Chilled Somen Noodles in Light Broth - ¥980
  • White Rice - ¥330 (+Miso Soup +¥220)
  • Rice Ball (Scorched Plum / Salted Kelp) - ¥330
  • Seafood Donburi (Rice Bowl) - ¥1,500

COURSE MENU

Chicken Course - ¥4,980

Appetizer, Sashimi, Dashi soup, Tempura, Seafood-based cuisine, Chicken-based cuisine, Rice & Miso Soup, Dessert

Wagyu Course - ¥6,800

Appetizer, Sashimi, Dashi soup, A la carte, Tempura, Seafood-based cuisine, Wagyu-based cuisine, Rice & Miso Soup, Dessert

Kobe Beef Course - ¥14,800

Appetizer, Sashimi, Dashi soup, A la carte, Tempura, Seafood-based cuisine, Kobe Beef Steak, Rice & Miso Soup, Dessert ※ If you do not like raw fish, please tell us. We can prepare another dish instead.

LUNCH MENU

Light Course - ¥3,300

Assorted Appetizers, Today's Sashimi, Seasonal Tempura, Main Dish (Chicken or Fish), Rice, Soup, Pickles, Dessert

Lunch Course - ¥4,400

Assorted Appetizers, Today's Sashimi, Seasonal Tempura, Fish Dish, Kibi Highland Chicken, Rice, Soup, Pickles, Dessert

DRINK MENU

BEER

  • Draft Beer - KIRIN ICHIBAN - ¥660
  • Bottled Beer - Heartland - ¥770
  • Bottled Beer - Asahi Super Dry - ¥770
  • Non-Alcoholic Beer - Kirin Green's Free - ¥480

WHISKEY (On the rocks / With water / With soda)

  • KIRIN WHISKEY RIKU - ¥580
  • Four Roses - ¥580
  • Kaku - ¥580
  • Chita - ¥980
  • Hakushu - ¥1,100
  • Yamazaki - ¥1,100
  • FUJI SINGLE MALT JAPANESE WHISKY - ¥1,000

CHU-HI (Shochu Highball)

  • Kirin Hyoketsu - Sugar-Free Lemon - ¥550
  • Lemon / Tomato / Yuzu / Calpico / Grapefruit - All ¥580

JAPANESE GIN

  • Sui Gin Soda - ¥580
  • Roku Gin Soda - ¥780

SHOCHU (On the rocks / With water / With soda)

  • Barley (Mugi): Nikaido - ¥480
  • Barley (Mugi): Nyudo - ¥480
  • Barley (Mugi): Nakanaka - ¥680
  • Sweet Potato (Imo): Kuro Kirishima - ¥580
  • Sweet Potato (Imo): Kasumisou - ¥580
  • Sweet Potato (Imo): Mitake - ¥680
  • Sweet Potato (Imo): Tomi no Hozan - ¥680
  • Perilla (Shiso): Tantakatan - ¥580
  • Jasmine: Matsurika - ¥580

COCKTAILS

  • Cassis (with Orange / Oolong / Soda) - All ¥650
  • Peach (with Orange / Oolong / Soda) - All ¥650
  • Shandy Gaff / Red Eye / Aka High - All ¥680

FRUIT LIQUOR (On the rocks / With water / With soda)

  • Rich Plum Liqueur (Nokoumeshu) - ¥650
  • Peach / Yuzu / Mandarin Orange - All ¥680

JAPANESE SAKE

  • Kiku Masamune (180ml) - ¥680
  • Please ask our staff for other recommendations.

SOFT DRINKS

  • Oolong Tea / Cola / Ginger Ale / Orange Juice / Grapefruit Juice / Tomato Juice / Jasmine Tea - All ¥480

WINE LIST

Glass Wine

  • Mondo del Vino, Giacondi Rosso (Red) - ¥600 (¥660 incl. tax)
  • Mondo del Vino, Giacondi Bianco (White) - ¥600 (¥660 incl. tax)
  • Spritzer (White wine & Soda) - ¥600 (¥660 incl. tax)

Bottle Wine (Sparkling)

  • Rene Lafrance Brut - ¥2,500 (¥2,750 incl. tax)
  • Casillero Del Diablo, Devil's Brut - ¥3,800 (¥4,180 incl. tax)
  • Pierre Brecht, Crémant d'Alsace Blanc Brut - ¥4,500 (¥4,950 incl. tax)
  • Xavier Alexandre, 1er Cru Brut Nature - ¥13,000 (¥14,300 incl. tax)
  • Veuve Clicquot, Yellow Label Brut - ¥15,000 (¥16,500 incl. tax)
  • Xavier Alexandre, Brut Blanc de Blancs - ¥18,000 (¥19,800 incl. tax)

Bottle Wine (Red)

  • Chiusa Grande, Montepulciano - ¥2,500 (¥2,750 incl. tax)
  • Château Les Sept Chênes - ¥3,000 (¥3,300 incl. tax)
  • El Castilla Syrah - ¥3,500 (¥3,850 incl. tax)
  • Yamanashi Muscat Bailey A - ¥4,500 (¥4,950 incl. tax)
  • Bourgogne Les Meix Grapin, Jean-Charles Fagot - ¥6,500 (¥7,150 incl. tax)
  • Barolo, Fratelli Giacosa - ¥8,800 (¥9,680 incl. tax)
  • Château La Tour du Pin Figeac - ¥18,000 (¥19,800 incl. tax)

Bottle Wine (White)

  • Borsao, Campo Castillo Blanco - ¥2,500 (¥2,750 incl. tax)
  • Château Martinon, Blanc - ¥3,500 (¥3,850 incl. tax)
  • Yamanashi Koshu - ¥4,500 (¥4,950 incl. tax)
  • Guerrieri Rizzardi, Soave Classico - ¥5,000 (¥5,500 incl. tax)
  • Clos des Lunes, Lune d'Argent - ¥6,500 (¥7,150 incl. tax)
  • Chablis 1er Cru Montmains, Christophe Patrice - ¥8,800 (¥9,680 incl. tax)
  • Meursault, Domaine Pauchard - ¥18,000 (¥19,800 incl. tax)
If you would like to see the actual menu, please click here.

Store Information

Coorin / Utsuwa

Address 〒557-0003 1-5-1 Tengejayakita, Nishinari-ku, Osaka-shi, Osaka

Access map (Google Maps) is here

Business hours: 17:00-23:00 / L.O. 22:00 *Reservations required for lunch (12:00-12:00) -15:00) Closed on Sundays Seats: 40
Follow us on Instagram for halal food! → @halalkobebeef_coorin

Halal Kobe Beef COURSE

ハラル神戸牛 コース
【Each course includes... / 各コースには以下が含まれます】 Appetizers / Sashimi / Soup / Tempura / Halal Kobe Beef Steak, Hoba Yaki or Yakiniku / Rice & Miso Soup / Dessert 前菜 / お造り / スープ / 天ぷら / ハラル神戸牛(ステーキ、朴葉焼き または 焼肉)/ ご飯・味噌汁 / デザート【Please choose the MAIN dish / メインディッシュをお選びください】
  • STEAK / ステーキ
  • HOBA YAKI / 朴葉焼き
  • YAKINIKU / 焼肉
【Then choose your cut of beef / お肉の部位をお選びください】 (All prices include 150g of premium Halal Kobe Beef) / (全ての価格に150gのハラル神戸牛が含まれます)
  • Tenderloin (Filet) / テンダーロイン(フィレ) - ¥59,000
  • Sirloin / サーロイン - ¥55,000
    • 10th Anniversary Celebration! Available only from August 1 to September 10!
    • 特別価格 ¥48,500 (¥6,500 OFF)
  • Rump / ランプ - ¥24,500
  • Flap / フランク - ¥19,800
  • Round / ラウンド - ¥19,000
  • Sliced (of various cuts) / スライス(様々な部位) - ¥14,800
  • Chopped (of various cuts) / 角切り(様々な部位) - ¥12,000 (For Hoba-Yaki or Yakiniku ONLY)

STEAK: 150g Sharing Course (For Two Guests)

ステーキ:150gシェアリングコース(2名様用)
このコースは、メインの150gステーキをお二人でシェアしていただくために設計されています。前菜からデザートまで、その他のお料理はそれぞれ個別に提供されます。 This course is designed for two guests to share the main 150g steak. All other dishes, from appetizers to dessert, are served individually to each guest.
  • Sirloin / サーロイン - ¥58,000 → 特別価格 ¥51,500 (¥6,500 OFF)
  • Ribeye / リブロース - ¥51,000

Halal Kobe Beef - A la carte MENU

ハラル神戸牛 アラカルトメニュー
【Steak or Hoba Yaki / ステーキ または 朴葉焼き】
  • Tenderloin (Filet) 150g / テンダーロイン(フィレ) 150g - ¥56,000
  • Sirloin 150g / サーロイン 150g - ¥52,000
    • 特別価格 ¥45,500 (¥6,500 OFF)
  • Ribeye 150g / リブロース 150g - ¥45,500
  • Rump 150g / ランプ 150g - ¥21,500
※コース料理をご注文のお客様は、追加のアラカルトメニューを25%割引でご提供いたします。(シェアコースを除く) Guests ordering a course meal can receive a 25% discount on any additional a la carte dishes. (Sharing courses excluded)
【Rice and Soup Set / ご飯とスープのセット】
  • SUKIYAKI For 2 (300g) / すき焼き 2名様用 (300g) - ¥22,500 ※要予約 (Reservation required)
  • Steak or Hoba Yaki Set / ステーキ または 朴葉焼きセット
    • Tenderloin (Filet) 150g Set / テンダーロインセット 150g - ¥56,500
    • Sirloin 150g Set / サーロインセット 150g - ¥52,500
      • 特別価格 ¥46,000 (¥6,500 OFF)
    • Ribeye 150g Set / リブロースセット 150g - ¥45,500
    • Rump 150g Set / ランプセット 150g - ¥22,000

EXTRA MENU & DRINKS

追加メニュー・お飲み物
【Additional Dishes / 追加の一品】
  • Assorted Tempura / 天ぷら盛り合わせ - ¥1,320
  • Grilled Fish / 焼き魚 - from ¥1,320
  • Rice / ご飯 - ¥310
【All Soft Drink / ソフトドリンク】 - All ¥480
  • Oolong tea / ウーロン茶
  • Tomato juice / トマトジュース
  • Coca-Cola / コカ・コーラ
  • Coffee / コーヒー
  • Ginger Ale / ジンジャーエール
  • Tea / 紅茶
  • Orange juice / オレンジジュース
  • Jasmine Tea / ジャスミン茶
実際のメニューをご覧になりたい方はこちら If you would like to see the actual menu, please click here.

Store Information

Coorin / Utsuwa

Address 〒557-0003 1-5-1 Tengejayakita, Nishinari-ku, Osaka-shi, Osaka

Access map (Google Maps) is here

Business hours: 17:00-23:00 / L.O. 22:00 *Reservations required for lunch (12:00-12:00) -15:00) Closed on Sundays Seats: 40