https://www.instagram.com/coorin_utsuwa/
実際のメニューをご覧になりたい方はこちら
↓最新情報については店舗公式インスタグラムをご確認ください。
お料理
※別途お通し代として1,100円頂戴します。おばんざい
- ポテトサラダ - ¥590
- セロリのきんぴら - ¥560
- 万願寺とうがらしの塩昆布 - ¥600
- 出汁巻き卵 - ¥760
- 牛すじの土手煮 - ¥890
- 肉じゃが - ¥780
- 明石蛸のやわらか煮 - ¥980
- 旬魚のカルパッチョサラダ - ¥1,100
一品
- イカしおから - ¥550
- おぼろ豆腐の冷奴 - ¥680
- 本日の酒肴 - ¥990
- 湯葉とチーズのとろり揚げ - ¥870
- 吉備高原鶏の塩焼き - ¥920
- 九州産黒毛和牛ステーキ - ¥2,680
- 神戸ビーフステーキ - ¥4,980
ご飯もの
- 釜めし (鶏・鯛・季節) - ¥1,280
- 天丼 - ¥1,280
- 海鮮丼 - ¥1,500
- 卵かけご飯 - ¥420
- おにぎり (炙り梅・塩昆布) - ¥330
- ぶっかけ冷やしそうめん - ¥980
コース料理
万菜録コース - ¥4,980
前菜、お造り、お椀、天ぷら、魚料理、鶏料理、ご飯・味噌汁、甘味ちょっと贅沢コース - ¥6,800
前菜、お造り、お椀、一品、天ぷら、魚料理、黒毛和牛料理、ご飯・味噌汁、甘味神戸ビーフコース - ¥14,800
前菜、お造り、お椀、一品、天ぷら、魚料理、神戸牛ステーキ、ご飯・味噌汁、甘味お昼のメニュー
お手軽コース - ¥3,300
前菜盛り合わせ、本日のお造り、季節の天ぷら、主菜(鶏肉またはお魚)、ご飯物、汁物、香の物、甘味ランチコース - ¥4,400
前菜盛り合わせ、本日のお造り、季節の天ぷら、お魚料理、備中高原鶏、ご飯物、汁物、香の物、甘味お飲み物
ビール
- 生ビール キリン一番搾り - ¥660
- びんビール ハートランド - ¥770
- びんビール アサヒスーパードライ - ¥770
- ノンアルコールビール キリン グリーンズフリー - ¥480
ウイスキー (ロック・水割・ソーダ割)
- キリンウイスキー 陸 - ¥580
- フォアローゼズ - ¥580
- 角 - ¥580
- 知多 - ¥980
- 白州 - ¥1,100
- 山崎 - ¥1,100
- 富士 シングルモルト - ¥1,000
チューハイ
- 氷結 無糖レモン - ¥550
- レモン / トマト / ゆず / カルピス / グレープフルーツ - 各 ¥580
ジャパニーズジン
- 翠ジンソーダ - ¥580
- 六ジンソーダ - ¥780
焼酎 (ロック・水割・ソーダ割)
- 【麦】二階堂 - ¥480
- 【麦】入道 - ¥480
- 【麦】中々 - ¥680
- 【芋】黒霧島 - ¥580
- 【芋】かすみそう - ¥580
- 【芋】三岳 - ¥680
- 【芋】富乃宝山 - ¥680
- 【しそ】鍛高譚 - ¥580
- 【ジャスミン】茉莉花 - ¥580
カクテル
- カシス (オレンジ / ウーロン / ソーダ) - 各 ¥650
- ピーチ (オレンジ / ウーロン / ソーダ) - 各 ¥650
- シャンディガフ / レッドアイ / 赤ハイ - 各 ¥680
果実酒 (ロック・水割・ソーダ割)
- 濃厚梅酒 - ¥650
- もも / ゆず / みかん - 各 ¥680
日本酒
- 菊正宗 (一合) - ¥680
- その他スタッフにお尋ねください。
ソフトドリンク
- ウーロン茶 / コーラ / ジンジャーエール / オレンジジュース / グレープフルーツジュース / トマトジュース / ジャスミン茶 - 各 ¥480
ワインリスト
グラスワイン
- モンド デル ヴィーノ ジャコンディ ロッソ (赤) - ¥600 (税込 ¥660)
- モンド デル ヴィーノ ジャコンディ ビアンコ (白) - ¥600 (税込 ¥660)
- スプリッツァー (白ワイン × ソーダ) - ¥600 (税込 ¥660)
ボトルワイン (スパークリング)
- ルネ ラフランス ブリュット - ¥2,500 (税込 ¥2,750)
- カッシェロ デル ディアブロ デビルズ ブリュット - ¥3,800 (税込 ¥4,180)
- ピエール・ブレヒト クレマン・ダルザス ブラン ブリュット - ¥4,500 (税込 ¥4,950)
- グザヴィエ アレクサンドル ler ブリュット ナチュール - ¥13,000 (税込 ¥14,300)
- ヴーヴ・クリコ イエローラベル ブリュット - ¥15,000 (税込 ¥16,500)
- グザヴィエ アレクサンドル ブリュット ブラン・ド・ブラン - ¥18,000 (税込 ¥19,800)
ボトルワイン (赤)
- キューザ グランデ モンテプルチアーノ - ¥2,500 (税込 ¥2,750)
- シャトー レ・セット・シェーヌ - ¥3,000 (税込 ¥3,300)
- エル カスティーリャ シラー - ¥3,500 (税込 ¥3,850)
- 山梨マスカット・ベリーA - ¥4,500 (税込 ¥4,950)
- ブルゴーニュ レ・メ・グラパン ジャン・シャルル・ファゴ - ¥6,500 (税込 ¥7,150)
- バローロ フラッテリ ジャコーザ - ¥8,800 (税込 ¥9,680)
- シャトー ラトゥール デュ・パン・フィジャック - ¥18,000 (税込 ¥19,800)
ボトルワイン (白)
- ボルサオ カンポ・カスティージョ ブランコ - ¥2,500 (税込 ¥2,750)
- シャトー マルティノン ブラン - ¥3,500 (税込 ¥3,850)
- 山梨甲州 - ¥4,500 (税込 ¥4,950)
- グエリエリ・リッツァルディ ソアーヴェ・クラッシコ - ¥5,000 (税込 ¥5,500)
- クロ デ リュンヌ リュンヌ ダルジャン - ¥6,500 (税込 ¥7,150)
- シャブリ ler モンマン クリストフ・パトリス - ¥8,800 (税込 ¥9,680)
- ムルソー ドメーヌ ポシャール - ¥18,000 (税込 ¥19,800)
店舗情報
年中万菜録 空輪 - Coorin / Utsuwa住所 〒557-0003 大阪府大阪市西成区天下茶屋北1丁目5−1
営業時間:17:00~23:00 / L.O. 22:00 ※ランチは予約制(12時−15時) 日曜定休 席数:40席↓Please check the official store Instagram for the latest information.
https://www.instagram.com/coorin_utsuwa/
FOOD MENU
※ A compulsory appetizer (seating charge) of ¥1,100 will be charged per guest.MEAT DISHES
- Kyushu Wagyu Beef Steak - ¥3,680
- Kobe Beef Steak (100g) - ¥4,980
- Sukiyaki (Japanese Hot Pot) - ¥2,880
- Additional Beef For Sukiyaki - ¥1,980
- Grilled Kibi Highland Chicken (Salted) - ¥920
FISH & SEAFOOD
- Assorted Sashimi (Raw Fish) - ¥1,980
- Assorted Tempura - ¥1,580
- Grilled Seasonal Fish - ¥1,380
- Simmered Seasonal Fish - ¥1,380
- Octopus from Akashi (Boiled with Soy Sauce) - ¥980
- Seasonal Fish Carpaccio Salad - ¥1,100
VEGETABLES & SIDES
- Tempura of Yuba (Tofu Skin) and Cheese - ¥870
- Rolled Omelet with Dashi Broth - ¥760
- Sauteed Celery with Soy Sauce - ¥560
- Manganji Peppers with Salted Kelp - ¥600
- Chilled Tofu with Toppings - ¥680
RICE & NOODLES
- Kamameshi - Iron Pot Rice (Chicken / Sea Bream / Seasonal) - ¥1,280
- Chilled Somen Noodles in Light Broth - ¥980
- White Rice - ¥330 (+Miso Soup +¥220)
- Rice Ball (Scorched Plum / Salted Kelp) - ¥330
- Seafood Donburi (Rice Bowl) - ¥1,500
COURSE MENU
Chicken Course - ¥4,980
Appetizer, Sashimi, Dashi soup, Tempura, Seafood-based cuisine, Chicken-based cuisine, Rice & Miso Soup, DessertWagyu Course - ¥6,800
Appetizer, Sashimi, Dashi soup, A la carte, Tempura, Seafood-based cuisine, Wagyu-based cuisine, Rice & Miso Soup, DessertKobe Beef Course - ¥14,800
Appetizer, Sashimi, Dashi soup, A la carte, Tempura, Seafood-based cuisine, Kobe Beef Steak, Rice & Miso Soup, Dessert ※ If you do not like raw fish, please tell us. We can prepare another dish instead.LUNCH MENU
Light Course - ¥3,300
Assorted Appetizers, Today's Sashimi, Seasonal Tempura, Main Dish (Chicken or Fish), Rice, Soup, Pickles, DessertLunch Course - ¥4,400
Assorted Appetizers, Today's Sashimi, Seasonal Tempura, Fish Dish, Kibi Highland Chicken, Rice, Soup, Pickles, DessertDRINK MENU
BEER
- Draft Beer - KIRIN ICHIBAN - ¥660
- Bottled Beer - Heartland - ¥770
- Bottled Beer - Asahi Super Dry - ¥770
- Non-Alcoholic Beer - Kirin Green's Free - ¥480
WHISKEY (On the rocks / With water / With soda)
- KIRIN WHISKEY RIKU - ¥580
- Four Roses - ¥580
- Kaku - ¥580
- Chita - ¥980
- Hakushu - ¥1,100
- Yamazaki - ¥1,100
- FUJI SINGLE MALT JAPANESE WHISKY - ¥1,000
CHU-HI (Shochu Highball)
- Kirin Hyoketsu - Sugar-Free Lemon - ¥550
- Lemon / Tomato / Yuzu / Calpico / Grapefruit - All ¥580
JAPANESE GIN
- Sui Gin Soda - ¥580
- Roku Gin Soda - ¥780
SHOCHU (On the rocks / With water / With soda)
- Barley (Mugi): Nikaido - ¥480
- Barley (Mugi): Nyudo - ¥480
- Barley (Mugi): Nakanaka - ¥680
- Sweet Potato (Imo): Kuro Kirishima - ¥580
- Sweet Potato (Imo): Kasumisou - ¥580
- Sweet Potato (Imo): Mitake - ¥680
- Sweet Potato (Imo): Tomi no Hozan - ¥680
- Perilla (Shiso): Tantakatan - ¥580
- Jasmine: Matsurika - ¥580
COCKTAILS
- Cassis (with Orange / Oolong / Soda) - All ¥650
- Peach (with Orange / Oolong / Soda) - All ¥650
- Shandy Gaff / Red Eye / Aka High - All ¥680
FRUIT LIQUOR (On the rocks / With water / With soda)
- Rich Plum Liqueur (Nokoumeshu) - ¥650
- Peach / Yuzu / Mandarin Orange - All ¥680
JAPANESE SAKE
- Kiku Masamune (180ml) - ¥680
- Please ask our staff for other recommendations.
SOFT DRINKS
- Oolong Tea / Cola / Ginger Ale / Orange Juice / Grapefruit Juice / Tomato Juice / Jasmine Tea - All ¥480
WINE LIST
Glass Wine
- Mondo del Vino, Giacondi Rosso (Red) - ¥600 (¥660 incl. tax)
- Mondo del Vino, Giacondi Bianco (White) - ¥600 (¥660 incl. tax)
- Spritzer (White wine & Soda) - ¥600 (¥660 incl. tax)
Bottle Wine (Sparkling)
- Rene Lafrance Brut - ¥2,500 (¥2,750 incl. tax)
- Casillero Del Diablo, Devil's Brut - ¥3,800 (¥4,180 incl. tax)
- Pierre Brecht, Crémant d'Alsace Blanc Brut - ¥4,500 (¥4,950 incl. tax)
- Xavier Alexandre, 1er Cru Brut Nature - ¥13,000 (¥14,300 incl. tax)
- Veuve Clicquot, Yellow Label Brut - ¥15,000 (¥16,500 incl. tax)
- Xavier Alexandre, Brut Blanc de Blancs - ¥18,000 (¥19,800 incl. tax)
Bottle Wine (Red)
- Chiusa Grande, Montepulciano - ¥2,500 (¥2,750 incl. tax)
- Château Les Sept Chênes - ¥3,000 (¥3,300 incl. tax)
- El Castilla Syrah - ¥3,500 (¥3,850 incl. tax)
- Yamanashi Muscat Bailey A - ¥4,500 (¥4,950 incl. tax)
- Bourgogne Les Meix Grapin, Jean-Charles Fagot - ¥6,500 (¥7,150 incl. tax)
- Barolo, Fratelli Giacosa - ¥8,800 (¥9,680 incl. tax)
- Château La Tour du Pin Figeac - ¥18,000 (¥19,800 incl. tax)
Bottle Wine (White)
- Borsao, Campo Castillo Blanco - ¥2,500 (¥2,750 incl. tax)
- Château Martinon, Blanc - ¥3,500 (¥3,850 incl. tax)
- Yamanashi Koshu - ¥4,500 (¥4,950 incl. tax)
- Guerrieri Rizzardi, Soave Classico - ¥5,000 (¥5,500 incl. tax)
- Clos des Lunes, Lune d'Argent - ¥6,500 (¥7,150 incl. tax)
- Chablis 1er Cru Montmains, Christophe Patrice - ¥8,800 (¥9,680 incl. tax)
- Meursault, Domaine Pauchard - ¥18,000 (¥19,800 incl. tax)
Store Information
Coorin / UtsuwaAddress 〒557-0003 1-5-1 Tengejayakita, Nishinari-ku, Osaka-shi, Osaka
Access map (Google Maps) is here
Business hours: 17:00-23:00 / L.O. 22:00 *Reservations required for lunch (12:00-12:00) -15:00) Closed on Sundays Seats: 40
@halalkobebeef_coorin
【Each course includes... / 各コースには以下が含まれます】
Appetizers / Sashimi / Soup / Tempura / Halal Kobe Beef Steak, Hoba Yaki or Yakiniku / Rice & Miso Soup / Dessert
前菜 / お造り / スープ / 天ぷら / ハラル神戸牛(ステーキ、朴葉焼き または 焼肉)/ ご飯・味噌汁 / デザート【Please choose the MAIN dish / メインディッシュをお選びください】
【Steak or Hoba Yaki / ステーキ または 朴葉焼き】
【Additional Dishes / 追加の一品】
実際のメニューをご覧になりたい方はこちら
If you would like to see the actual menu, please click here.
Follow us on Instagram for halal food! → Halal Kobe Beef COURSE
ハラル神戸牛 コース- STEAK / ステーキ
- HOBA YAKI / 朴葉焼き
- YAKINIKU / 焼肉
- Tenderloin (Filet) / テンダーロイン(フィレ) - ¥59,000
- Sirloin / サーロイン - ¥55,000
- 10th Anniversary Celebration! Available only from August 1 to September 10!
- 特別価格 ¥48,500 (¥6,500 OFF)
- Rump / ランプ - ¥24,500
- Flap / フランク - ¥19,800
- Round / ラウンド - ¥19,000
- Sliced (of various cuts) / スライス(様々な部位) - ¥14,800
- Chopped (of various cuts) / 角切り(様々な部位) - ¥12,000 (For Hoba-Yaki or Yakiniku ONLY)
STEAK: 150g Sharing Course (For Two Guests)
ステーキ:150gシェアリングコース(2名様用)このコースは、メインの150gステーキをお二人でシェアしていただくために設計されています。前菜からデザートまで、その他のお料理はそれぞれ個別に提供されます。 This course is designed for two guests to share the main 150g steak. All other dishes, from appetizers to dessert, are served individually to each guest.
- Sirloin / サーロイン - ¥58,000 → 特別価格 ¥51,500 (¥6,500 OFF)
- Ribeye / リブロース - ¥51,000
Halal Kobe Beef - A la carte MENU
ハラル神戸牛 アラカルトメニュー- Tenderloin (Filet) 150g / テンダーロイン(フィレ) 150g - ¥56,000
- Sirloin 150g / サーロイン 150g - ¥52,000
- 特別価格 ¥45,500 (¥6,500 OFF)
- Ribeye 150g / リブロース 150g - ¥45,500
- Rump 150g / ランプ 150g - ¥21,500
※コース料理をご注文のお客様は、追加のアラカルトメニューを25%割引でご提供いたします。(シェアコースを除く) Guests ordering a course meal can receive a 25% discount on any additional a la carte dishes. (Sharing courses excluded)【Rice and Soup Set / ご飯とスープのセット】
- SUKIYAKI For 2 (300g) / すき焼き 2名様用 (300g) - ¥22,500 ※要予約 (Reservation required)
- Steak or Hoba Yaki Set / ステーキ または 朴葉焼きセット
- Tenderloin (Filet) 150g Set / テンダーロインセット 150g - ¥56,500
- Sirloin 150g Set / サーロインセット 150g - ¥52,500
- 特別価格 ¥46,000 (¥6,500 OFF)
- Ribeye 150g Set / リブロースセット 150g - ¥45,500
- Rump 150g Set / ランプセット 150g - ¥22,000
EXTRA MENU & DRINKS
追加メニュー・お飲み物- Assorted Tempura / 天ぷら盛り合わせ - ¥1,320
- Grilled Fish / 焼き魚 - from ¥1,320
- Rice / ご飯 - ¥310
- Oolong tea / ウーロン茶
- Tomato juice / トマトジュース
- Coca-Cola / コカ・コーラ
- Coffee / コーヒー
- Ginger Ale / ジンジャーエール
- Tea / 紅茶
- Orange juice / オレンジジュース
- Jasmine Tea / ジャスミン茶
Store Information
Coorin / UtsuwaAddress 〒557-0003 1-5-1 Tengejayakita, Nishinari-ku, Osaka-shi, Osaka
Access map (Google Maps) is here
Business hours: 17:00-23:00 / L.O. 22:00 *Reservations required for lunch (12:00-12:00) -15:00) Closed on Sundays Seats: 40